Kérjen időpontot most!

A hallójárati készülékek legújabb generációja szinte láthatatlan megjelenést és természetes hangzás mellett jobb beszédértést biztosít.

Győződjön meg róla!

Tesztelje kötelezettség nélkül, otthonában a készüléket!

Kérjen időpontot most!

© Geers 2019

A megfelelő megoldás valamennyi halláskörnyezethez

A VirtoTM B-90 Titanium hallókészülék lelke az AutoSense OS rendszer. Ez az egyedi automatikus operációs rendszer 0,4 másodpercenként elemzi a hangkörnyezetet és pontosan meghatározza, hogy autóban, étteremben vagy otthon tartózkodik-e. A hallókészülékek kézi beállítása nem szükséges, és jelentősen növekszik a hallásélmény.

Kis titok – nagyszerű újítás

A VirtoTM B Titanium hallókészülék széria a legkönnyebb és legkisebb hallójárati készülék, amelyet a svájci Phonak hallókészülék gyártó valaha készített. Az egyedi gyártásnak köszönhetően ezek a hallókészülékek akár 26%-kal kisebbek, mint az előző modellek, ezáltal szinte láthatatlanul illeszkednek a hallójáratba. Így észrevétlenül besegíthet a természetnek, úgy, hogy senki ne vegye észre – mintha csak kontaktlencsét hordana. 

Senki nem látja, milyen jól hall.

  • Szinte láthatatlan
  • Egyedileg tervezett
  • Tökéletes illeszkedés
  • Jobb beszédértés
  • Optimális irányhallás

Vékony, mégis ellenálló hallókészülék-ház

A VirtoTM B-90 Titanium hallókészülékek orvosi titánból készülnek. A titán hatalmas szilárdságáról és ellenállásáról ismert, és többek között gyógyászati eszközök, repülés és sport területén alkalmazzák. A Virto-B Titanium hallókészülék fémallergia esetén is alkalmazható, víz-és porálló.

Épp olyan kevéssé feltűnő, mintha kontaktlencsét viselne a fülében

Hörgerät in der Hand
Mann setzt Hörgerät ein
Mann ist draußen und genießt besseres Verstehen
Mann unterhält sich mit Frau

Senki nem látja, milyen jól hall.

A megfelelő megoldás valamennyi halláskörnyezethez

Kis titok – nagyszerű újítás

A Phonak Virto™ B-90 Titanium hallókészülék a társadalombiztosítás által nem támogatott gyógyászati segédeszköz. A kampányban csak a TB támogatással nem rendelhető készülékek vesznek részt. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Kapcsolat:
Sonova Audiological Care Hungary Kft.
1134 Budapest, Hungary
Róbert Károly körút 64-66.

Tel. +36 80 182 182
E-Mail: info@geers.hu
Web: www.geers.hu

Hétfő – Péntek: 8:00-17:00

A hallójárati hallókészülékek illesztésének egyedi feltételei vannak, ezért kizárólag egyénre szabott, személyes tanácsadást követően tudjuk megállapítani, hogy adott hallójáratra és hallásveszteségre megfelelő-e az adott készülék mérete és tudása, a kipróbálásra ennek fényében kerülhet sor.

Hétfő – Péntek: 8:00-17:00